Stranden in Arraial d'Ajuda

 

praia mucuge arraial dajuda

 

Mucugê Strand

Dit strand ligt het dichtst bij het centrum van Arraial d’Ajuda. Het heeft een breed strand met helder water. Hier zijn er veel mogelijkheden voor de toeristen. In de vele beachbars en restaurantjes kunt u zowel van een internationale als de locale keuken proeven. Er is mogelijkheid om diverse sportfaciliteiten te ontdekken. Gedurende de zomer kunt u hier vele beach party’s vinden die tot zonsopgang kunnen duren.

 

praia do parracho arraial dajuda Parracho Strand

Dit is het favoriete strand onder de jongeren, vanwege de vele beach-bars, sportfaciliteiten en restaurants die de lokale en typisch keuken voorschotelen. Gedurende de zomer kunt u hier dag en nacht de beste beach-party’s vinden die Arraial d’Ajuda te bieden heeft.

praia de pitinga arraial dajuda Pitinga Strand

Dit prachtige strand met veelkleurige kliffen als achtergrond, heeft vele beach-bars en enkele sportfaciliteiten zoals kajaks en catamaranzeilen. Hier vindt u medium golven bij hoogtij ennatuurlijke zwembaden bij laagtij. Ten zuiden van dit strand vindt u het begin van de meest ongerepte en natuurlijke stranden van de regio. 

 

 

1 . 2 . 3

 

arraial dajuda praias pousadas hotels igreja brasil